Friday, 22 June 2012

WHAT I DO? WHAT I DO?

Pft aku nak story ni pun macam takut2 jee.
TAKUT KE?
TAKUT KE?
HAHA kidding tak takut pun rasa berdosa/serbesalah je.
Okay ada sekor anak kucing ni entah datang dari tong sampah mana tah comot2 mengemis kat rumah aku.
But SERIOUSLY COMEL GILA just hidung dia comot.
Mama suruh aku bagi dia makan telur, haha. Dia makan weh maybe lapar kan?
Lepastu pagi tadi dia datang rumah aku lagi, aku halau then ada pukul dia sikit jelah.
*jahatnya*
Ehh korang mesti kompius aku cerita yang first tadi time bila kan?
KOMPIUS KE?
KOMPIUS KE?
Haha what ever lah, okay tu semalam punya cerita.
Then pagi tadi lepas aku dah halau, aku tutup pintu.
Then bukak balik, then tengok2 dia dah terbaring dekat lantai rumah aku ni.
*sukasuka masuk rumah aku* *cekak pinggang muka marah*
Pftt aku tak suka, then aku perhatikan lama2
terdetikk di hati ku ini ...
*baik aku mandikan dia*
bukan apaa, dia busuk kot. takkan senang2 nak cium je bau dia kalau dia dtg rumah aku lagi.
Then aku dah jirus air dekat badan dia, pergh memekak pulak dia.
MEOOOW!
MEOOOW!
MEOOOW!
Kuat gila, sampai bobot datang kat depan toilet.
Aku geram aku angkat anak kucing tu letak kat luar rumah
p/s : jauh sikit dari rumah aku :D
Then aku letak je kucing tu dia terbaring jee weh.
Dari pagi sampai sekarang 4:19 dia baring tengah2 panas mcmtu.
Dia dah mati ke weh?
Ok aku rasa serbesalah sangat.
Aku tak ada niat nak bunuh dia or what aku just nak mandikan dia je.
Tapi aku tak sangka dia boleh pulak kena mcmtu.
Kalau betul lah dia mati, aku ke weh yang bunuh?

Thanks For Reading :)

Thursday, 21 June 2012

RINDU SAMPAI TERMIMPI MIMPI

Tadi kan kan kan time aku tidur aku mimpi dia.
Dia tu sape?
ADALAH RAHSIA .______.
Hmm, dalam mimpi tu aku dengan adik aku pergi rumah dia.
Haha apahal adik aku semak weh ada dalam mimpi tu
KACAU JEE
Then, time tu aku kacau dia tidur lepastu dia bangun.
Aku ingat dia nak marah aku ke apa, then aku konon nya nak balik rumah lah lepas kejut dia.
Lepastu dia macam tak bagi aku balik, then suruh mak dia buatkan teh untuk aku.
Hahaha, adoii kelakar lepastu kan aku teman mak dia pergi kedai.
Wehh gila lah, aku tak pernah kot weh jumpa family dia.
Ni dalam mimpi ni tah mana2 orang tah masuk jadi mak dia.
HEHEHEHE
Lepastu dalam mimpi tu aku macam rapat sangat weh dengan dia
And dia cakap actually semua benda tu tipu.
BENDA APA?
*adalah rahsia*
Mane mau tak happy aku dalam mimpi tu weh!
Bapak ah aku ni syok sendiri siut mimpi je kot tul.
Then mmg best gila baby ah mimpi tu wehh.
Banyak lagi aku nak story tapi setakat ni jelah aku bgtahu.
Kalau aku story lagi, 10 perenggan kang aku buat :D
TAPI MEMANG BEST SANGAT WEH, RASA MACAM BETUL BETUL JE MIMPI TU.
SEDIHNYAA HAHA. EM.
KENAPA MIMPI BUKAN REALITI?

Thanks For Reading :)

Monday, 18 June 2012

I HATE YOU RASHDAN!

Hm aku tak tahu nak story macam mana. Sedih semua ada ni.
K Rashdan tu crush aku, nak dekat 3 tahun aku pendam perasaan aku dekat dia.
Okay just SUKA!!
And idk why im so DESPERATE LIKE CRAZY with him.
Seriously aku tak tahu yang dia ada gf, guess what? Dia cakap dengan aku yang dia tak ada gf lah apa la.
Then before this, kita orang pernah lah jugak selalu texting, otp rarely lah but dia pernah tau call aku!
Okay aku still remember our conversation
me : tak text gf? *aku acah dia*
him : tengah text lah ni
me : ohh lelaki macam ape je kan? dah ade gf text girl lain
him : orang maksudkan dia
me : hah dan maksudkan atul ke? hehe sorry
SEEEE? WHT DO U SEE?
Ini tak bagi harapan ke weh kat aku? Ya Allah :(
Ingat lagi dia pernah panggil aku AYG=AYANG
Ingat lagi dia ajak aku meet pg2 buta, then aku ckp mak aku tak tidur lagi.
Then dia ckp takpelah, next time kita boleh lepak same2.
Then malam sikit, dia text ajak lepak zat, *tapi tak jadi lepak*
Then dia cakap kalau atul teman dan bapok2 kat sini mesti tak kacau dan, ee geli lah.
*sebab time tu ada bapok sebelah meja dia i guess*
Then lepas hari belia dekat Putrajaya hari tu, dia dah tak reply text aku.
Sampai lah ke hari ni, tp aku tak pernah lupa kat dia.
Aku selalu text GOOD MORNING/NIGHT dekat dia.
But tak ada respon, ok aku dah mula rasa something wrong.
Tak pernah2 dia macam ni :(
Now today aku baru tahu semuanya. 
Pagi tadi, i got mesagge from him.
TOLONG JANGAN MCG SY LAGI, SY DAH BERPUNYA, DONT MCG ME AGAIN
*Ya allah aku harap ni mimpi*
Pukul 10 maybe
HIS GIRLFRIEND CALL ME
*But aku tidur time tu*
Then dah bangun tu, aku text gf dia. Nah this our conversation
me : Sape ni?
she : Ni Atul kan ?
me : Aah
she : Ok, tq
me : Ni sape ?
*she didnt reply my text, call 2 kali tak pick up*
me : Sape ni, boleh bgtahu tak :@
she : Saya rasa awak tak yah tahu kot
me : Idk who are you then tetiba call pg tadi. then just ask me 'ni Atul kan' then didnt reply my text.
Who are you act? Err sokay if you dont want answer. Bye
she : saya perempuan, awk ada baca email awak tak?
me : Email? Nope tak baca pun. knp ye? mane dapat no sy?
she : awk bukak lah email awk
*Then blah blah blah, aku pun bukak email*
K i got your email.
*dia cerita yang dia gf dan and tak bg aku kacau dan, dia org dah 6 TAHUN COUPLE*
Tak pernah weh dan cerita dekat aku weh :'(
Kenapa kenapa jadi macam ni
So lepastu aku say sorry dekat gf dia, aku tak kan kacau dan lagi. thats my promise.
Hope korang berdua kekal k *fake smile*
Then gf dia cakap act mcg from dan tu dia yang hantar, so means dan ada dengan dia lah kan? :0



SENYUM TAK PERLU KATA APA2 :)





Thanks For Reading :)